Rouwboeketten in regio Antwerpen

Rouwboeket sturen in regio Antwerpen

Een mooi rouwboeket is een prachtige manier om een laatste groet te uiten. Onze bloemisten in Antwerpen weten als geen ander dat de keuze van rouwbloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Een rouwboeket kenmerkt zich aan de handgebonden techniek. Ze worden, net als een normaal boeket, met de hand gebonden als een liggend model. Onze bloembinders zijn gespecialiseerd in rouwbloemen en passen deze manier van bloembinden perfect toe. Daardoor ligt een rouwboeket er eigenlijk altijd heel mooi bij.

Wij krijgen regelmatig de vraag of rouwboeketten niet op water hoeven te staan. Een rouwboeket kan wel op water staan. Echter dient deze dan wel tegen een muur te staan omdat rouwboeketten top zwaar zijn. Op de dag van de plechtigheid is het geen probleem om het rouwboeket zonder water neer te leggen bij de overledene. De rouwbloemen zullen niet binnen 1 dag slap gaan hangen.

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwboeketten moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek neergelegd of de rouwbloemen worden neergelegd op de plek waar de overledene begraven wordt. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij over uw rouwboeket wil bekommeren.

Rouwboeketten bestellen

Ons assortiment met rouwboeketten is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Wilt u een rouwboeket met lint bestellen? Dan kun u dat toevoegen aan uw bestelling. Wij bezorgen de rouwbloemen  op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwbloemen neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Krans50B

€ 00,00*

Krans50

€ 00,00*

Hart55

€ 00,00*

Hart49

€ 00,00*

Gerbe83

€ 00,00*

Gerbe78,5

€ 00,00*

Gerbe70

€ 00,00*

Gerbe63

€ 00,00*

Gerbe60

€ 00,00*

Gerbe55

€ 00,00*
Menu