Ons rouwcentrum in Deurne

Wij hechten veel belang aan respect en de opbaring van uw overledene. In samenspraak met de familie worden de verschillende mogelijkheden van begroeting besproken. Wij beschikken over een sfeervol rouwcentrum in Deurne. Familie, nabestaanden en vrienden kunnen hier in alle sereniteit afscheid nemen.

Er kan naast de gebruikelijke begroetingen aan de overledene ook een intieme gebedswake of gepersonaliseerd afscheid plaatshebben. In het rouwcentrum in Deurne heerst een rustige en serene sfeer, een ideale verzamelplaats om samen afscheid te nemen en een laatste groet te brengen aan uw geliefde.

Een sfeervol funerarium

Er is in ons rouwcentrum in Deurne gekozen voor een warme en tijdloze inrichting die kan aansluiten bij elke filosofische overtuiging. In de ruime inkomhal heerst een rustige sfeer, een verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.

Wij verzorgen voor de uitvaartplechtigheid zowel kerkelijke, burgerlijke als vrijzinnige diensten. U beslist hierbij zelf wie de dienst voorgaat. Dat kan een uitvaartconsulent zijn, de familie, vrienden, wijzelf… Wij staan voor alles open. Indien u dat wil, kunt u gebruik maken van onze aula, waar plaats is voor ruim 99 zittende personen.

Uw rouwcentrum in Deurne

Bij onze aula is er de mogelijkheid om een koffietafel of een receptie aan te bieden. De koffiezaal biedt plaats voor 40 personen. De zaal is gelegen op de eerste verdieping van het Rouwcentrum. Er is een lift aanwezig. Er bestaat de mogelijkheid om foto’s en/of films te projecteren op een groot scherm. Wanneer u foto’s aan ons bezorgd kunnen wij een passende presentie maken. De muziekkeuze is volledig vrijblijvend. Wij zorgen zelf voor een mooie plechtigheid, deze kan altijd aangevuld worden met externe sprekers voor een persoonlijke plechtigheid. Uw inbreng is voor ons heel belangrijk.

Koffietafels voor begrafenissen en crematies

We beschikken over een zaal waar u tot 40 familieleden en vrienden een klassieke koffietafel kunt aanbieden. Wanneer u opteert voor een ontvangst met receptieformule kunnen er 50 mensen terecht.

Basisformule:
3 broodjes en 2 mini-koffiekoeken. Koffie, thee of chocomelk.
Water, frisdrank en licht alcoholische dranken worden eveneens aangeboden tegen democratische prijzen. Andere formules zijn steeds bespreekbaar.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Menu