Nuttige informatie & uitvaartzorg in Deurne (Antwerpen)

Complete uitvaartzorg voor een sereen afscheid

Bij een overlijden krijgen de nabestaanden op hele korte tijd heel wat te verwerken. Niet alleen wordt er verwacht dat er een uitvaartdienst geregeld wordt, maar moeten er ook keuzes gemaakt worden voor de overledene. Bovendien komt er een heleboel papierwerk op u af, waar uw hoofd op dat moment niet naar staat.

Ons hoofddoel is u ontzorgen bij het afscheid nemen. Wij regelen, met respect voor ieders levens- en geloofsovertuiging, vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart alle aspecten, zoals het rouwdrukwerk, de administratieve plichtplegingen, het opbaren, uitvoeren van de uitvaart en de ceremoniële begeleiding.

In samenspraak met de nabestaanden en met respect voor de laatste wensen van de overledene regelen en verzorgen wij de uitvaart met de nodige discretie en zorg. U hoeft zich niet te bekommeren over praktische regelingen zoals formaliteiten op gemeentehuis, contact met de priester, koffietafel, etc.

Uitvaartzorg voor begrafenis en crematie

Omdat elke uitvaart uniek is, zijn de details zo belangrijk. Bij Vranken begrafenissen kiest u voor kwaliteit en oog voor detail. Van zodra u een overlijden gemeld heeft, regelen wij al het nodige voor u. Wij begeleiden u doorheen deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat u de tijd heeft om te rouwen. Zo verzorgen wij voor u o.a. rouwdrukwerk, rouwbezoek in ons rouwcentrum,  afscheidsplechtigheden, rouwbloemen, urnen, grafkisten, muziek, beeld, decoratie, teksten, de rouwwagen, de laatste rustplaats bij een begrafenis of crematie en veel meer.

Uitvaartzorg in regio Deurne

We gaan samen met u op zoek naar de juiste mogelijkheden om het afscheid van uw dierbare onvergetelijk te maken. We organiseren de uitvaart of begrafenisceremonie in en rond Deurne of op een locatie naar uw voorkeur. Condoleren kan steeds via ons online condoleance platform.

Tijd en ruimte om gemis een plaats te geven is essentieel. Wij schenken u die. Door u bij te staan tijdens de vaak complexe administratie. Door de overledene te eren met een persoonlijke afscheidsdienst. En door aandacht te besteden aan de belangrijke zorg en nazorg. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu